Passa al contingut principal

Aniversari 10 anys molt cabrons

El passat 12 d'octubre els Cabrons i Bruixes de Centelles vam voler celebrar amb tots vosaltres el desè aniversari de la colla.

Volem agrair a tots els que vau ajudar a fer-ho possible i a tots els que vau participar en aquesta celebració tant especial.

I aquí us deixem el recull de fotos de les activitats que es van anar succeint durant tot el dia!

Foc i Soroll!Teniu ganes de festa???

Doncs aquest any, la més cabrona de la comarca a més tindrà un petit alicient...

Us presentem el concurs d'Instagram de la White Fest!!

Bases Legals Concurs Instagram WF19 by Cabrons i Bruixes 

1. L'entitat organizadora d'aquest concurs és l'Associació Colla de Diables Cabrons i Bruixes de Centelles, amb domicili social C/ Rafael Casanovas, 8, 08540, Centelles, amb motiu de la celebració de la White Fest 2019, organitzada per la mateixa associació. 

2. La finalitat del concurs és animar als assistents a la festa a compartir imatges de l'esdeveniment.

3. La participació al concurs inclourà 3 passos: seguir el compte d'Instagram de la colla (cabronsibruixes), fer una fotografía de i durant la White Fest i publicar-la a Instagram amb el hashtag #WFCIB19. 

4. Els premis seràn: pel primer classificat, una dessuadora de la colla; pel segon classificat, una samarreta de la colla; pel tercer classificat, un mocador tipus fulard de la colla. 

5. Els guanyadors del concurs seràn excollits per un jurat format per membres de la colla. El jurat tindrà en compte diversos factors com la qualitat de la imatge, la seva originalitat, les reaccions obtingudes a xarxes socials (instagram) o altres.5. Podràn participar al concurs tots els assistents a la festa majors de 18 anys, de forma gratuïta i voluntaria. 

6. El concurs començarà a les 00:00h del diumenge 1 d'agost i finalizará a les 04:00h del mateix dia. Nomès s'admetran fotos fetes dins el recinte de la festa. 

7. En el suposat cas de que no hi hagi suficients respostes per repartir els premis, l'associació es reserva el dret de cancel· lar el concurs. 

 8. Els concursants no podràn incloure imatges que atemptin o siguin susceptibles d'atemptar contra la llei, moral, ética, o bon gust, o que violin els drets d'imatge o de propietat intel· lectual. L'associació podrà denunciar davant les autoritats pertinents en cas de violació o sospita d'ús fraudulent. 

9. L'associació declina tota responsabilitat davant les conseqüencies que l'exhibició voluntaria, conscient i deliberada per part dels concursants de les imatges puguin comportar-li a si mateix o a terceres persones, o la seva reproducció en qualsevol mitjà digital o imprès. 

10. L'associació es reserva el dret d'utilitzar les imatges presentades a concurs dins la mateixa festa o en un futur, i sense prèvia notificació. La participació en el concurs implica doncs la cessió dels drets d'imatge i propietat intel· lectual de les fotografies enviades. 

11. Els guanyadors del concurs seràn contactats a travès de les xarxes socials (instagram) dins els 5 dies hàbils posterios al concurs. En cas de no poder contactar amb algun dels guanyadors, es suspendrà la seva participació i el jurat nomenarà guanyador a un altre participant. 

12. Instagram no patrocina, avala ni administra de cap manera aquest concurs, ni està associat a ell. L'usuari es desvincula totalment d'Instagram i és conscient que està proporcionant les imatges a l'Associació. La informació que s'obtingui s'utilitzarà unicament per contactar amb els guanyadors del concurs. 

13. La participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aniversari 10 anys molt cabrons

El passat 12 d'octubre els Cabrons i Bruixes de Centelles vam voler celebrar amb tots vosaltres el desè aniversari de la colla.

Volem agrair a tots els que vau ajudar a fer-ho possible i a tots els que vau participar en aquesta celebració tant especial.

I aquí us deixem el recull de fotos de les activitats que es van anar succeint durant tot el dia!

Foc i Soroll!Festa Major de Centelles 2019

Divendres 30 d'agost, dins el programa de la Festa Major de Centelles, els Cabrons i Bruixes vam sortir pel poble fent el que millor sabem fer, cremar-ho tot!
Sempre acompanyats per la marxa dels nostres tabalers, grans i menuts ens vam anar turnant per fer les delicies de tots aquells que van atrevir-se a atravessar les espurnes de les nostres forques i escombres.
I diumenge, per tancar la Festa Major, els nostres cremadors van il·luminar el cel de Centelles amb un fantàstic castell de focs. Aquí teniu el recopilatori de fotos.
Visca els Cabrons i Bruixes! Visca Centelles!White Fest

El dia 1 de setembre, es va preparar la nostra gran nit, la famosa White Fest dintre dels actes de la festa major de Centelles.

Va ser un dia molt intens, preparant les barres, les begudes i decorant tot el recinte
de la Riera Blanca.

Darrere d'això hi han moltes hores de dedicació i esforç, però veure gaudir a la gent de l'espectacle i lo bé que s'ho passen, es la recompensa.

Com cada any els nostres mojitos, van ser la beguda estrella de la nit.

Fot-li Cabrons i Bruixes!!!